L’Elena y els Animals

Sorry, this entry is only available in European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Visitem Elena Tova al santuari on conviu amb més de 200 animals de totes les espècies. Gossos, gats, ànecs, gallines, porcs, cavalls, cabres, vaques, ovelles, xais… Una cervatell anomenada Fantasia; el Kat, un garrí, i la Gota, una rata que va morir fa mesos, són alguns dels animals que han format part d’aquesta gran família multiespècie que resideix en una masia de 30 hectàrees a Marçà, al Priorat.

És una tarda d’estiu suau i aquesta dona de 42 anys ens rep amb un ampli somriure que augura la calidesa amb la qual acull la gent a casa seva, a La Llar. “La meva filosofia sempre ha sigut ajudar qui ningú vol ajudar”, comença dient Elena Tova. Per això aquesta madrilenya, ara establerta a Catalunya, dirigeix el que va ser el primer santuari per a animals de diferents espècies de l’estat espanyol.

El articulo completo en este enlace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.