L’Elena y els Animals

Leider ist der Eintrag nur auf Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Visitem Elena Tova al santuari on conviu amb més de 200 animals de totes les espècies. Gossos, gats, ànecs, gallines, porcs, cavalls, cabres, vaques, ovelles, xais… Una cervatell anomenada Fantasia; el Kat, un garrí, i la Gota, una rata que va morir fa mesos, són alguns dels animals que han format part d’aquesta gran família multiespècie que resideix en una masia de 30 hectàrees a Marçà, al Priorat.

És una tarda d’estiu suau i aquesta dona de 42 anys ens rep amb un ampli somriure que augura la calidesa amb la qual acull la gent a casa seva, a La Llar. “La meva filosofia sempre ha sigut ajudar qui ningú vol ajudar”, comença dient Elena Tova. Per això aquesta madrilenya, ara establerta a Catalunya, dirigeix el que va ser el primer santuari per a animals de diferents espècies de l’estat espanyol.

El articulo completo en este enlace

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.